L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
AJUSTOS PER A LA IMPLANTACIÓ DEL 4G A BANYERES DE MARIOLA

Els operadors de telefonia mòbil estan fent els ajustos necessaris sobre la banda de freqüències de 800 MHz, comercialment denominada com 4G, perquè pròximament estiga operativa a Banyeres de Mariola. La tecnologia 4G, anteriorment utilitzada per la Televisió Digital Terrestre, permet oferir una millor cobertura de veu i dades en interiors i exteriors. El 4G millora la velocitat de connexió a internet en permetre velocitats de fins a 150 Mbps.

El nou ús d’aquesta banda pot comportar deficiències temporals en la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre. El Ministeri d’Indústria ha establert un procediment d’actuació per a solucionar aquest tipus de problemes. Aquest métode habilita un telèfon d’atenció gratuït i una pàgina web per a sol·licitar la solució de les deficiències de recepció. El telèfon és el 900 833 999 i el web http://www.llega800.es

Segons indica el Ministeri, una vegada rebuda la notificació de l’usuari sobre la incidència que afecte la TDT, un tècnic qualificat es desplaçarà allà on s’haja detectat el cas i procedirà a realitzar les tasques de condicionament necessàries per solucionar el fet sense cap cost per a l’usuari.