L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:

NOVA APP DE L’AJUNTAMENT DISPONIBLE PER A DISPOSITIUS MÒBILS

Una nova aplicació de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola està ja disponible per als telèfons mòbils. El programa integra els serveis municipals de notificacions, avisos, notícies, incidències, bàndols, agenda, telèfons d’interés, xarxes socials, ràdio municipal online, informació sobre comerços, associacions, empreses, turisme, senderisme, rutes, gastronomia, allotjaments, museus, patrimoni, monuments, tradicions, festes, l’oratge, medi ambient, etc.

La nova app per a dispositius mòbils és més eficient, ja que integra els serveis d’informació anteriors i afig prestacions noves adaptades a les possibilitats dels telèfons actuals. D’aquesta manera, amb l’aplicació que posa a disposició dels veïns la Regidoria de Noves Tecnologies es redueixen els costos de l’anterior sistema d’avisos per SMS que ara passen a utilitzar el sistema integrat push.

El programa es pot instal·lar gratuïtament al telèfon mòbil a través de les plataformes Android i iOs. La manera més senzilla de descarregar l’app és utilitzar el codi QR que apareix als cartells informatius editats per l’Ajuntament de Banyeres de Mariola. La Regidoria informa que els propers dies l’aplicació pot tindre alguna modificació per millores, ja que es troba en període de proves.