L’Ajuntament de Banyeres ha publicat aquesta nota:

PLE ORDINARI DE JULIOL

El 29 de juliol es va celebrar el ple ordinari corresponent en el qual es van nomenar els representants dels grups polítics que faltaven en el Consell de Ràdio Banyeres de Mariola i en el Consell de la Tercera Edat.

Entre altres assumptes tractats, es va nomenar el Jutge de Pau substitut que quedava pendent. Com que només es va presentar un candidat, el nomenament va recaure en Francisco Rodríguez Catena.

Un altre punt tractat va ser l’Ordenança de Gestió de Residus. Aquest reglament que va ser aprovat regula usos, horaris de recollida i la normativa perquè els veïns col·laboren en la bona utilització del servei per a evitar molèsties, com olors, brutícia fora dels contenidors, etc.

També cal destacar l’aprovació en ple de la sol·licitud del Pla Provincial d’Estalvi Energètic 2016, un requisit obligatori per a poder optar a la subvenció i que s’ha agilitzat per a poder entrar en els terminis establerts.

Finalment es va aprovar per unanimitat dels quatre grups polítics, la proposta del Partit Popular per a declarar Banyeres de Mariola ciutat solidària amb l’Alzheimer.

Tot seguit es va passar a l’apartat de precs i preguntes. El vídeo complet del ple està disponible en el canal municipal de youtube perquè tots els veïns que ho desitgen el puguen veure.