L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha fet pública una nota de premsa:

PRIMER PLE DE LA LEGISLATURA

El passat dijous 2 de juliol es va celebrar el primer ple d’aquesta legislatura. En aquest es van abordar qüestions com la creació dels grups municipals, el nomenament dels tinents d’alcalde, el nomenament dels membres de la Junta de Govern Local i les delegacions de les diferents regidories.

Pel que fa a les delegacions, l’alcalde, Josep Sempere, conservarà les facultats de direcció, organització interna i gestió de les àrees: Comptes i Hisenda; Personal; Promoció Econòmica; Urbanisme; Protocol i Agermanament.

Rocío Alfaro tindrà al seu càrrec: Sanitat i Consum; Benestar Social; Participació Ciutadana; Agència de Desenvolupament Local i Transparència.

Jan Manel Conejero: Educació i Joventut; Medi Ambient; Zona d’Acampada i Agricultura.

Sonia Beneyto: Esports; Comerç i Mercat; Seguretat i Trànsit i Protecció Civil.

Jose Martínez: Cultura; Turisme; Patrimoni i Noves Tecnologies.

Fernando Sempere: Festes; Obres; Il·luminació i Cementeri.

Conchi Garrido: Indústria; Neteja Viària; Residus Urbans i Parcs i Jardins.

Així mateix, l’alcalde, Josep Sempere, ha nomenat com a Primer Tinent d’Alcalde Rocio Alfaro; el Segon, Fernando Sempere; Tercer, Jan Manel Conejero i Quart, Sonia Beneyto.

Pel que fa a qüestions salarials, es va anunciar al ple que tant l’alcalde, Josep Sempere, com el segon tinent d’alcalde, Fernando Sempere, deixaran les seues respectives ocupacions professionals per a dedicar-se en exclusiva al treball de l’Ajuntament en les àrees que necessiten una atenció permanent.