Tens a les mans el programa amb que Compromís es presenta a les eleccions a Corts Valencianes. És un text obert, perquè volem comptar amb el teu vot però, sobre tot, aspirem a comptar amb la teua voluntat de canvi per governar i, si cal, rectificar, sempre des de l’honestedat i l’amor per la veritat.

En aquest programa trobarás les nostres propostes per gaudir d’una vida plena. Parlem dels drets i llibertats individuals, dels drets col.lectius i de solidaritat com instruments per cohesionar la societat, de la protecció i millora de l’espai que ens envolta. Parlem des de la pluralitat i la transversalitat, perquè totes les persones som plurals en les nostres vivències i incidim en tots els aspectes de la realitat amb les nostres actuacions diàries. Parlem des del coneixement que ens dóna el nostre treball constant a les Corts, al Congrés dels Diputats, al Parlament Europeu, a les diputacions provincials, als ajuntaments, sempre fent aportacions des de la il.lusió i la coherència.

El programa ha sigut fruit d’una elaboració col.lectiva de molts centenars de persones integrades en les comissions sectorials de Compromís. Cadascuna d’eixes persones ha aportat els seus coneiximents, el seu bagatge professional, la seua experiència, la seua sensibilitat i, sobre tot, el seu desig de dipositar a les teus mans un document útil per col.locar el País Valencià on li pertoca estar, al mapa mundial dels pobles que destaquen per la seua pràctica de la igualtat i per la projecció externa dels valors de la democràcia i el progrés.