L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:

LA REGIDORIA D’INDÚSTRIA I L’ADL DE BANYERES DE MARIOLA INFORMEN SOBRE ELS IV PREMIS A PROJECTES EMPRESARIALS

La Regidoria d’Indústria i l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola han informat de la convocatòria de la IV edició dels Premis per a Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors que ha fet la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat.

La principal finalitat dels premis és el foment del desenvolupament local, la promoció econòmica i el foment empresarial i de l’ocupació. Els premis compten amb el suport i la col·laboració de les Agències de Desenvolupament Local dels ajuntaments de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) d’Alcoi, la Cambra de Comerç d’Alcoi i l’Institut Idees del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

El termini de presentació dels projectes que opten als premis finalitza el dia 27 novembre 2015. Les bases es poden consultar al web de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola portademariola.com. Pot entregar-se la documentació a l’Agència de Desenvolupament Local de Banyeres de Mariola situada a la plaça La Malva 11. Per a més informació, es pot telefonar al 966 567 315 o enviar un correu a l’adreça [email protected].