L’Ajuntament de Banyeres ha publicat una nota:
 
EN MARXA ELS PRIMERS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS PER A BANYERES DE MARIOLA
 
El Govern municipal de Banyeres de Mariola ha anunciat que ha posat en marxa els primers pressupostos participatius amb el títol «Banyeres participa!».
 
A partir del dimarts 27 d’octubre, i fins el 15 de novembre, els veïns podran proposar les inversions que els agradaria que l’Ajuntament de Banyeres de Mariola tinguera en compte per als pròxims pressupostos. Amb aquesta iniciativa, el Govern municipal vol fomentar els mecanismes de democràcia participativa d’àmbit local perquè els veïns s’impliquen en la presa de decisions.
 
Podrà participar qualsevol persona de Banyeres de Mariola major de 16 anys. Serà possible fer les propostes a través de les urnes preparades que hi haurà a l’edifici de l’Ajuntament, la Biblioteca Municipal, el Casal de la Joventut, la Llar dels Jubilats i el Mercat Municipal. Així mateix es podrà enviar també per correu electrònic a: [email protected]. La butlleta de propostes es pot trobar al web de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola (www.portademariola.com) o als edificis assenyalats.
 
El Govern municipal recorda que les propostes han d’estar relacionades amb inversions municipals i estar adreçades a millorar les condicions de vida del conjunt de la ciutadania de Banyeres de Mariola. El Govern farà una valoració de totes les propostes presentades per a poder conéixer millor les necessitats i els interessos del veïnat del poble.