L’Ajuntament ofereix un taller d’ocupació remunerat per a aturats

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha publicat aquesta nota:

L’AJUNTAMENT OFEREIX UN TALLER D’OCUPACIÓ REMUNERAT PER A ATURATS

Fins el 31 d’agost de 2015 estarà obert el termini de presentació de sol·licituds per a cobrir quinze places en un taller d’ocupació de repoblament i treball forestal. El Govern municipal oferta a veïns (que es troben en la circumstància de no tenir treball) aquest paquet que consisteix en sis mesos de classes de formació acompanyades de diverses pràctiques que seran remunerades amb un sou equivalent al salari mínim interprofessional.

El cost total serà de 146.361 euros, dels quals, l’Ajuntament de Banyeres de Mariola aportarà 9.000 euros i es completarà amb una subvenció de 137.361 euros. A més dels quinze alumnes es contractarà el professorat necessari per a formar aquests treballadors aturats.

Les sol·licituds poden presentar-se a l’oficina del Servef de Villena o a l’oficina de l’Agència de Desenvolupament Local de Banyeres situada a la plaça la Malva. Els aspirants han de ser majors de vint-i-cinc anys i han d’estar inscrits a l’oficina del Servef de Villena per a poder optar a les places a través d’un procés de selecció. El curs començarà al voltant de la segona quinzena d’octubre.

Arxivat en: General

Deixa un comentari