Nou canal de comunicació entre els veïns i l’Ajuntament a través de twitter

La regidoria de Noves Tecnologies ha creat un compte de twitter (@Ajuntament_BdM) perquè els veïns de Banyeres de Mariola puguen utilitzar aquest nou canal de comunicació directe entre el Govern municipal i els ciutadans. D’aquesta manera, l’Ajuntament compartirà la informació més rellevant i podrà difondre els avisos que calga quan siguen d’interés per a la població.

El Govern municipal ha cregut convenient utilitzar aquest nou servei, perquè aprecia els avantatges comunicatius d’aquesta plataforma, alhora que valora que siga gratuït, tant per a l’Ajuntament com per a l’usuari. El compte de twitter es suma a les altres vies d’informació recentment inaugurades pel Govern: el perfil institucional de facebook i el canal de vídeo de youtube on es poden veure els plens municipals.

Arxivat en: General

Deixa un comentari