Després de l’acte de presa de possessió al Palau de la Generalitat, Compromís per Banyeres ha felicitat els nous consellers i conselleres del nou Govern valencià. El grup municipal està especialment satisfet per l’elecció de dos consellers que coneixen perfectament la realitat de la nostra comarca i, concretament, de Banyeres de Mariola.

Es tracta, en primer lloc, de Rafael Climent, exalcalde de Muro, un dels impulsors a l’Estat espanyol de les tesis de l’Economia del Bé Comú, que aposta pel desenvolupament sostenible i els criteris socials. Climent ocuparà la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació.

En segon lloc, Vicent Marzà, mestre de professió, especialitzat en Anglès i Francès, vinculat a Escola Valenciana i al STEPV, que serà titular d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Marzà té importants vincles personals amb Banyeres de Mariola i és coneixedor de la realitat de tot el que afecta el nostre poble.

Compromís per Banyeres ha manifestat que comença una nova etapa de sintonia, on la comunicació institucional entre el nostre municipi i la Generalitat Valenciana serà fluïda per a poder abordar els reptes que se’ns presentaran al llarg d’aquests quatre anys de legislatura.